Vinder af Årets frivillige forening ved Integrationspriserne 2013

I oktober 2013 blev Spillerforeningen tildelt prisen som Årets frivillige forening ved Integrationspriserne på baggrund af indsatserne i Arena Spartacus og Giv Racismen Det Røde Kort.
Daværende Social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen begrundende valget af Spillerforeningen som Årets frivillige forening 2013 således:

- Spillerforeningen bringer sine egne ressourcer i spil på en nytænkende og konstruktiv måde i arbejdet med de forskellige ungdoms- og integrationsrettede initiativer. Det er i høj grad til inspiration for andre, at Spillerforeningen har givet børn og unge et sådant frirum i fællesskabet omkring idrætten.

Social-, børne- og integrationsministeriet uddyber valget:

- Spillerforeningen vinder Integrationsprisen, fordi foreningen med sine forskellige ungdoms- og integrationsrettede initiativer har formået at bringe sine egne ressourcer i spil på en nytænkende og konstruktiv måde. Spillerforeningen har med projektet Arena Spartacus bragt foreningstilbud ud til børn og unge i udsatte boligområder og har således medvirket til, at disse børn og unge er blevet inkluderet i foreningsfællesskabet. Endelig har Spillerforeningen med kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort formået at skabe dialog med og refleksion hos børn og unge, så deres sprogbrug og adfærd er mindre racistisk.

Læs Spillerforeningens pressemeddelelse her, og find mere info på ministeriets side her.

Copyright © 2013 - Player Social Responsibility - c/o Spillerforeningen - Frederiksholms Kanal 4, 2. sal - 1220 København K - Tlf: 31 52 13 00 - mette.vestergaard@spillerforeningen.dk
Created by DehliDesign